LEKKER ETEN |  BORRELEN |  FEESTJE GEVEN |  CONTACT

Onze bovenzaal is zeer geschikt om een feestje tot 60 personen te geven. Denk hierbij aan een afstudeerborrel, verjaardag, receptie, of een buffet met een groep collega's of vrienden. De zaal heeft een eigen bar, waar een barkeeper de drankjes en gepaste muziek verzorgt. Het is toegestaan om zelf de hapjes te verzorgen. Roezemoes biedt ook een ruime keus aan warme- en koude bittergarnituur, of uitgebreide buffetten. In overleg met de organisator stellen we dit samen.

Een plasmascherm, die is verbonden met een computer, vertoont kostenloos beelden naar keuze. De bovenzaal is te huur van 11:00 uur tot uiterlijk 02:00 uur. Om kostendekkend te zijn bedraagt de zaalhuur € 15 per uur. Bij een omzet van minimaal € 350,- vervalt deze huur.

Stamppottenbuffet

Het stamppottenbuffet bestaat uit vier verschillende stamppotten. Te denken valt aan hutspot, zuurkool, rauwe andijvie en boerenkool (seizoen). Deze worden geserveerd met rookworst en een gehaktbal. Eventueel kan het buffet worden uitgebreid met de Groninger rijsttafel. Natuurlijk zullen de gebruikelijke tafelzuren en garnituren niet ontbreken. Het buffet kunt u uitbreiden met vooraf mosterdsoep met stokbrood met kruidenboter, en als dessert bieden wij vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom.

PRIJZEN PER PERSOON: Stamppotbuffet € 12,50; inclusief voorgerecht € 16,50; inclusief voorgerecht en nagerecht € 19,50.

Stoofpottenbuffet

Tijdens het stoofpottenbuffet serveren wij drie verschillende stoofjes; varkensstoof, runderstoof en visstoof. Dit wordt aangevuld met rijst, aardappelen, warme groente en salade. Dit buffet kan worden uitgebreid met tomatensoep en stokbrood met kruidenboter en vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom na.

PRIJZEN PER PERSOON: stoofpottenbuffet € 16,-; incl. voorgerecht € 20,-; incl. voorgerecht en nagerecht € 23,-

Combi-buffet

Dit buffet bestaat uit kipsaté met pindasaus, spare-ribs met knoflooksaus, zalmfilet met dilleroomsaus en vegetarische quiche. Dit alles wordt aangevuld met rijst, aardappelen, warme groente en salade.

PRIJZEN PER PERSOON: combi-buffet € 19,50; incl. voorgerecht € 22,50; incl. voorgerecht en nagerecht € 25,50

Om er voor te zorgen dat deze mogelijkheden minstens kostendekkend zijn vragen wij een zaalhuur van 15 euro per uur, deze vervalt bij een omzet van 350 euro. Deze buffetten staan wat betreft het hoofdcomponent vrijwel vast, zit u echter over een ander voor- of nagerecht te denken dan is er natuurlijk van alles mogelijk! Neem contact op of kom gewoon even langs om de mogelijkheden te bespreken.

LEKKER ETEN |  BORRELEN |  FEESTJE GEVEN |  CONTACT

Vanaf 11:00 uur tot middernacht zijn we op 050 3148854 telefonisch bereikbaar voor reserveringen of meer informatie. Gebruik eventueel hiervoor het contactformulier of het reserveringsformulier.